ANAHTARI VALİ AHMET HAMDİ NAYİR TESLİM ETTİ

Gündem Yayın: 31 Aralık 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 31.12.2016 16:39:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4100 okunma
Google News


Tavşanlı Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne araç hibe etti.

Tavşanlı Belediyesi önünde gerçekleştirilen teslim törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel ile STK Temsilcileri katıldı. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, güvenlik güçlerine destek olmak adına hibe edilen aracın anahtarını Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel’e teslim etti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, özveriyle görev yapan Emniyet Teşkilatının güçlendirilmesi konusunda ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti. Başkan Güler, “Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğümüze destek olmak amacıyla aldığımız karar doğrultunda yeni bir hizmet aracı temin ettik. Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Nayir’e aracın anahtarını teslim ederek hayırlı olmasını diledik. Valimize teşekkür ediyor, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Kurumlar arası uyumun en güzel örneklerinden birine Tavşanlı’da şahit olduk” dedi. 

Aracın Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını dileyen Vali Nayir, “Kütahya’mızın en büyük ilçesi olan Tavşanlı’da emniyet güçlerimizin işlerini daha iyi yapması, destek olunması adına bir araç alınmış ve bize teslim edildi. Biz de İlçe Emniyet Müdürümüz Turgay Temel’e aracı teslim ederek hayırlı olmasını diledik. Bu destekten dolayı Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.