ANITLAR'DA AYDINLATMA ÇALIŞMASI

ŞEHRİMİZİN TEMEL ÖZELLİKLERİNİ YANSITAN VE İLÇEMİZİ ZİYARET EDEN VATANDAŞLARIMIZI KARŞILAYAN ANITLAR, YAPILAN AYDINLATMA ÇALIŞMASIYLA GECELERİ DAHA DA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Gündem Yayın: 18 Aralık 2016 - Pazar - Güncelleme: 18.12.2016 22:52:01
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
3148 okunma
Google News


 
Tavşanlı Belediyesi tarafından ilçenin giriş ve çıkış noktalarını güzelleştiren 3 anıtın montaj çalışmaları kapsamında Elektrik Servisi tarafından ışıklandırma çalışması yapıldı.
Kütahya istikametinden Çukurköy girişindeki leblebi anıtı, Ada Mesireliği alanında termal turizm, sağlık anıtı ile Moymul çıkışı Balıkesir yolunda tarihimizin önemli isimlerinden Yıldırım Beyazıt'ın tuğrası led aydınlatma çalışmasıyla daha da güzel bir görünüme kavuştu.
Yaz aylarında montajına başlanan anıtlar özellikle Almanya, Belçika ve Fransa’dan memleketlerine gelen gurbetçilerimizin beğenisini toplamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.