Amatör Spor Kulüpleri’nden Başkan Güler’e Teşekkür

Spor Yayın: 05 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2019 21:59:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2340 okunma
Google News

Tavşanlı amatör spor kulüplerinin temsilcileri, Karakova Semt Sahaları’nın hizmete alınması ve spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 

 


Ziyarete; Akıncılarspor’u temsilen Ahmet Göktürk, Linyitspor’dan Ayhan Yıldırım, Gençlikspor’dan Hasan Ordu, Çobanköyspor’dan Yaşar Uzuncan, 3 Eylülspor’dan Oktay Doğu, Hanımçeşme Spor’dan Mehmet Kale, Göbel Gençlikspor’dan Muzaffer Fedai, Beyköyspor’dan Harun Büber, Derbentspor’dan Hikmet Efe, Başköyspor’dan Celalettin Altay, Ömerbeyspor’dan Mehmet Zengin, Erdem Gençlikpor’dan Güney Erdem ve Ayvalıspor’dan Semih Kaderli ile TÜFAD Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Geren katıldı. 
İlçe amatör sporuna verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür eden heyet, kendisine 10 numaralı milli takım forması hediye etti. 
Öte yandan, Ayvalıspor Kulübü Temsilcisi Semih Kaderli Başkan Güler’e takım renklerinden oluşan atkı takdim ederken ziyarette ayrıca üzerinde Başkan Güler’in fotoğrafının bulunduğu pasta da kesildi.

 

- BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER:
- AMATÖR SPORUN GELİŞİMİNE KATKI SUNMAK İÇİN ELİMİZİ DAİMA TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ
Belediye Başkanı Mustafa Güler kulüp temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana amatör sporun daima destekçisi olduk. Bugüne kadar toplam 986 bin 500 TL’lik yardımda bulunduk. Ayrıca Karakova Semt Sahalarını Spor Toto Teşkilatımızla birlikte modern bir yapıya kavuşturduk. Yeni dönemde de olimpik yüzme havuzu projemiz var. Kulüplerimize olan desteğimiz artarak devam edecek. Amatör sporun gelişimine katkı sunmak için elimizi daima taşın altına koyacağız” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.