AKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

AKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Gündem Yayın: 24 Nisan 2014 - Perşembe - Güncelleme: 24.04.2014 18:15:10
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 57 sn.
2911 okunma
Google News

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Konya İli Akşehir İlçesi Belediye Başkanı olan Kütahya İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Dr. Yük. Müh. Salih Akkaya, Vali Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

     Vali  Yılmaz; '' 6,5 yıl başarılı bir şekilde Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini yürüten ve 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak Akşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Salih Akkaya'ya, ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinin hem kendisine hem Akşehir İlçesine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum'' diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

     Vali  Şerif Yılmaz, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Akşehir Belediye Başkanı  Dr. Yük. Müh. Salih Akkaya'ya, plaket ve başarı belgesi takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.