AKINCILARSPOR'DA AHMET GÖKTÜRK DÖNEMİ

Spor Yayın: 27 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 27.06.2018 17:33:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4186 okunma
Google News

AKINCILARSPOR'DA AHMET GÖKTÜRK DÖNEMİ

Tavşanlı Akıncılarspor kulüp lokalinde olağanüstü genel kongresi gerçekleşti.

 Bu kongreye kulübün eskilerinden ve yenilerinden birçok üye katılmıştır. Yapılan kongre neticesinde tek aday olarak çıkan Ahmet Göktürk, daha önceki kulüp başkanı Harun Çoban'dan Başkanlığı devraldı.

Kulüp başkanı Ahmet Göktürk yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi,

"Öncelikle kongreye gelerek bizleri onurlandırdınız ve Akıncılarspor kulübünün büyüklüğünü bir kez daha gösterdiniz. Bugün burada anlaşılıyor ki camiamız istediği zaman birlik ve beraberliği sağlayabilecek potansiyele ve isteğe sahip. Öncelikle yapmamız gereken birlik ve beraberliğimizi her daim koruyabilecek potansiyele ulaşmak olacaktır. Ayrıca kulübümüzü bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultu da Akıncılarspor, Spor Okulları Projesini de başlatmış bulunmaktayız. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını düşünerek Futbol branşının yanına 8 tane daha branş eklemeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda Spor Okulları kapsamında basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, bayan futsal, oryantiring, cimnastik ve buz pateni kurslarını açarak yetiştireceğimiz sporculara lisans çıkartarak kulüpler arası maçlara katılımı düşünüyoruz. Camiamız olarak Ülke sporuna da değişik branşlarda zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcular yetiştirmeyi ve kazandırmayı hedefliyoruz. Çağımızın hastalığı elektronik bağımlılığından ( telefon, tablet, bilgisayar hastalığı gibi) çocuklarımızı uzaklaştırmak ve aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spor en büyük ve en güzel araçtır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak adına çıktığımız bu yolda başta Tavşanlı Kaymakamım, Tavşanlı Belediye Başkanım, İlçe Spor Müdürüm, ilçe Milli Eğitim Müdürüm ve okullarımızın saygıdeğer müdürleri , Özel yıldız eğitim kurumları yönetimine ve Tavşanlı Bil Koleji Yönetimine de vermiş oldukları destek ve değerden ötürü teşekkürlerimi sunarım. Geleceğimizi kurtarmak için en güzel ve en doğal yöntem spor yapmaktan geçer. Bu sebeple tüm Tavşanlı halkının da bu projeye destek çıkmasını bekliyorum"

Akıncılarspor Yönetiminde ise kulübün bünyesinden yetişen futbolculuk yapmış, daha önceleri yöneticilik yapmış kişiler yer alırken, kulübe yeni simalar da kazandırıldı. Seçim sonrası Akıncılarspor  yönetiminde Ahmet Göktürk başkanlığında şu isimler yer aldı;

1- Zeki Kaya 2- İsmail Çavdar 3- Murat Gül,  4- Musa Samet Efe, 5- Kenan Uğuz, 6- Harun Bilgili , 7- Cihat Armut, 8- Fatih Yeşilkır, 9- A. Lütfü Bilen , 10- Ali Karabulut, 11- Semih Çakır, 12- Kadir Kurbanoğlu, 13- Tahsin Altunkaya, 14- Eyüp Şen

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.