AK Parti'de Değişim

AK Parti'de Değişim

Siyaset Yayın: 24 Ağustos 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 24.08.2015 22:09:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2736 okunma
Google News

AK Parti'de Değişim

 

Ak Partide erken seçim çalışmalarının hız kazandığı bu günlerde, Kütahya il seçim koordinasyon merkezi (SKM) Başkanlık görevine İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Zeybek getirildi.
Uzun süredir İl SKM Başkanlık görevini yürüten İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz’ dan görevi devralan Osman Zeybek 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde SKM Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.
Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan il Başkanı Ali Çetinbaş:‘’Bu güne kadar başarılı seçim çalışmalarına imza atmış olan İl Genel Meclis Başkanlığı görevi yanında il SKM Başkanlığı görevini de yürüten Musa Yılmaz’dan bayrağı Yönetim Kurulu üyemiz Osman Zeybek’e devrediyoruz. Yeni görevinde Osman Zeybek arkadaşımıza ve ekibine başarılar diliyor. Yoğun emek ve gayretlerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanımız Musa Yılmaz’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.
İl SKM Başkanlık görevine getirilen Osman Zeybek ‘de, Üstlenmiş olduğum görevin sorumluluğunun ve öneminin bilinciyle İl SKM Başkanlığını devralıyorum. İnşallah yapılacak olan erken seçimlerde başarılarımıza bir tarihi başarı eklemek için var gücümüzle çalışacağız. Ak Partide bütün çalışmalar bayrak yarışı bilinciyle yürütülmektedir. Bizlerde bu kutsal görevin bu döneminde il Başkanımızın, teşkilatlarımızın destekleri, aziz milletimizin teveccühleriyle yeni zaferler yaşamayı ve yaşatmayı hedefliyoruz. Beni bu göreve layık gören başta İl Başkanımız Ali Çetinbaş ve Yönetim Kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, durmak yok yola devam diyorum.’’ İfadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.