Aile sıcaklığında iftar

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 15.05.2019 18:18:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1555 okunma
Google News

Hanımçeşme Kardelen Düğün Salonunda gerçekleşen iftarda çocuklar Tavşanlı protokolünün de katılımıyla gerçekleşti.

İftara; TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve başkan yardımcıları; Naci Eraslan ve İsmail Aka, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İşkur Müdürü Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, vakıf üyeleri ve aileleri katıldılar.

Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilat Başkanı İbrahim Beşinci İftarda yaptığı konuşmada; “Türkiye gençlik Vakfı olarak 4 yılda Türkiye’nin 81 ilinde 420 ilçede 60 yurduyla Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023, 2051, 2053, 2071 hedeflerine insaniyet davası, Allah davasını taşımak için mücadele ediyoruz. Allah sizlerden ve destek olanlardan razı olsun. “ dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de, 96 özel misafirle iftarda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, yaptığı konuşmada, Bazı mihrakların ülkemizin birlik ve beraberliğini bozma niyetlerine dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz 56 gün boyunca meydanlarda dedik ki; sandık başına gittiğiniz zaman sizler vereceğiniz oyda 24 haziran 2018’ in rövanşını alın diye telkinde bulunuyorlar. Sakın böyle bir hataya düşmeyin demiştik, maalesef günümüze geldiğimiz zaman Türkiye genelinde yaşanan gafletle birlikte bugün 24 haziranın rövanşını alma konusunda ülkeyi kaosa sürükleme gibi olmadık hayaller var, olmadık hesaplar var. Bu anlamda dik durmak gerekiyor sakin olmak gerekiyor liderine güvenmek gerekiyor. Bu ülke insanının aynen geçmişite olduğu gibi sadakat ve bağlılıkta devletine ve milletine nasıl davranmışsa o davranışı sergilemesi gerekiyor. Ben Allah a şu duada bulunuyorum kudret ve atamet sahibi ancak Allahdır ülkenin geçirdiği bu dar zamanlarda bizimle beraber olmasını, ülke üzerinde oynanan ufak tefek oyunları son buldurmasını hayinlere nefes aldırmamasını ve Anadolu toprağının kadimliğini ve kutsallığının devamını aynen sağlamasını ve önümüzde ki günlerde veya yıllarda efendimiz Hz. Muhammet sav ümmetim ümmetim diye dua ettiği gerçek ümmetin bizler olduğu bilinciyle buna layık olabilmeyi dilerim. “

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.