Abdullah Manay sınır bölgesinde

Gündem Yayın: 28 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2018 17:37:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2975 okunma
Google News

"25. Dönem Ak parti Kütahya  milletvekili A.Adayı Abdullah Manay sınır bölgesinde ziyaret ettiği Mehmetçiğe moral oldu.

Manay yaptığı ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu “Bazı zamanlar vardır ki bela gelir kapının önüne oturur. Sen korkup kapıyı açmadan içerde oturursan o belanın bir sonraki adımı, kapıyı kırıp gelip evin ortasına oturmak olacaktır.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye- Afrin'de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ'e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı ve ZEYTİN DALI operasyonu gibi tabii ki "SAVAŞA HAYIR" ama Vatanımıza, Milletimize, Ulusal Egemenliğimize, Bayrağımıza,  Ezanımıza dair bir tehlike baş gösterdiğinde bütün dünya görmeli ve bilmelidir ki bu memleketin bütün evlatları Türk Silahlı Kuvvetlerinin Askeridir ve işte böyle gülerek düğüne gider gibi giderler gitmeleri gereken her yere .

Şanlı zaferlerle gülerek dönmeniz dileğiyle. Gün vatan için her zamankinden daha fazla bir  ve beraber olma günüdür. Yüce Allah’ım Mehmetçiğimizin ve özel Harekat polislerimizin yar ve yardımcısı olsun. İsmail Akkoç kardeşimin ve Onur Oruç kardeşimin Afrin'e giderken düğün heyecanlarını da yerinde gördük.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.