Gediz’den Tavşanlı’ya birlik ve beraberlik ziyareti
Tavşanlı’

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Vedat Öztürk, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve beraberindeki heyet, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’i makamında ziyaret etti. İlçeler arası diyalogu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette; Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ali akar, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut efe ile AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Himmet özer de yer aldı.
Görüşmede, komşu iki ilçe arasındaki ekonomik gelişim fırsatları, yerel yönetimler arası iş birliği ve hayata geçirilebilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tavşanlı Belediye Başkanı Ali kemal derin, heyete teşekkür ederek ilçeler arası dayanışmanın artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.







