Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı tebrik etti

Tuna İşleyen - GÖRÜNTÜLÜ

Siyaset Yayın: 13 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2024 22:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
493 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart 2024 seçimlerinde partisinin belediye başkanlığını kazanan Tepecik Belde Belediyesi ve Tavşanlı Belediyesini ziyaret ederek tebrik etti.  

 


  İlk olarak öğlen saatlerinde Simav ilçesi Güney Beldesinde Ali Okumuş'u makamında ziyaret eden genel Başkan Erbakan buradan ilk olarak Tavşanlı ilçesi Tepecik Belediye Başkanı YRP'li Veysel Tekin'i makamında ziyaret etti.
  Burada beldenin Manda sütlü dondurması ikramlarını geri çevirmeyen Erbakan, daha sonra hatıra fotoğrafları sonrasında esnafı ziyaret etti.

 


  Tepecik Beldesinden Tavşanlı Belediye Başkanlığını kazanan Tepecikli Ali Kemal Derin'i makamında ziyaret etti.

 


  Fatih Erbakan, Tavşanlı’'daki ziyaretlerinde yaptığı basın açıklamasında ;
  “Bugün Kütahya'mızda YRP Belediyeleri ziyaret ediyoruz.

 

 

 

Öncelikle Simav Beldesi'ne bağlı Güney Beldesi Belediyemizi ziyaret ettik. Orada Belediye Başkanımıza hayırlı olsun dedik. Ora aynı zamanda partimize ve Belediye Başkanımıza destek veren halkımıza teşekkür ettik. Hem bir tebrik hem de bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kütahya'daki bu 3 belediyemizde ve Türkiye genelinde kazandığımız 63 belediyede her zaman ifade ettiğimiz gibi ahlaklı belediyecilik anlayışı ile milli görüş belediyeciliği anlayışı ile en hayırlı hizmetleri yapacağımıza inanıyorum. İnşallah aynen 1989-1994 döneminde olduğu gibi milletimize efsane hizmetler yapacağız ve milletimizin gönlünde taht kuracağız. Bu yeni dönemde de aynı hizmetleri yapacağımızı ifade ediyoruz. Bu hem Kütahya'da hem de diğer belediyelerimizde böyle olacak. Yeniden Refah Partili belediye başkanları bu işi bir ticaret olarak değil ibadet olarak yapacaklar. İbadet aşkıyla yapılan çalışmalarda ne israf olur ne kayırma ne yolsuzluk ne borç ne faiz ne torpil ne de adaletsizlik olur. Bunların hiçbiri olmayacak.” İfadelerini kullandı.

 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.