Üç beş şarkıcıya belediyenin kaynaklarını böyle günlerde aktarıp kendimizi güldürmeyelim

Tuna İşleyen - Görüntülü

Gündem Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 10:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2207 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinin düşman işgalinden kurutuluşun 102. yıl dönümü törenle kutlandı.

 3 Eylül Tavşanlı'nın düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle başladı. Etkinlikler, sabah saatlerinde Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübünün temsili kurtuluş gösterileri ile başladı.  Cumhuriyet meydanında okunan Sela ile Tavşanlı Rahvan atçıları ve avcılar kulübü üyeleri havaya kuru sıkı tüfek atarak tören alanına girdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Başkan Ali Kemal Derin, birçok gencin konser istediğini ancak konserlerin bu güne yakışmayacağını ifade eden cümlelerle anlatarak milli mücadele gününü kutladı.

 

Ali Kemal Derin konuşmasında "Üç beş şarkıcıya belediyenin kaynaklarını böyle günlerde aktarıp kendimizi güldürmeyelim" diyerek hasasiyetini dile getirdi. 

 Kütahya Evliya Çelebi Mehteran takımı eserlerinin sunumu sonrası Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi ve sporcuların gösterileri sonrası tören sona erdi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.