Tunçbilek’te bayramlaşma
Tunçbilek

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin (TKİ) en önemli üretim merkezlerinden biri olan Tunçbilek’te, maden işçileri ve siyasiler geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.
Kurban Bayramı münasebetiyle Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi’nde geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman ve Maden İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek’in öncülük ettiği programda, sendika yöneticileri maden işçileriyle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı ve işçilerin talep ile önerilerini dinledi.
Tunçbilek’teki birlik ve beraberlik ortamının güzel bir örneğinin sergilendiği programa, AK Parti İlçe Başkanı Himmet Özer ve parti üyeleri ile CHP İlçe Başkanı Galip Savaş ve parti üyeleri de katılım sağladı. Farklı siyasi görüşlerden temsilcileri ve işçileri aynı masada buluşturan bayramlaşma boyunca birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Yapılan konuşmalarda, dayanışmanın maden işçilerinin en büyük gücü olduğu ve birlikte hareket edildiğinde her zorluğun üstesinden gelinebileceği vurgulandı.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen bayramlaşma programı, katılımcıların günün anısına çektirdiği toplu fotoğrafın ardından sona erdi. İşçiler ve siyasi parti temsilcileri, bu tür etkinliklerin dayanışmayı güçlendirdiğini ve bayram coşkusunu artırdığını belirterek sendika yöneticilerine teşekkür etti.








