Tepecikspor Sezona Galibiyetle Başladı!

Tuna İşleyen - Görüntülü

Spor Yayın: 06 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 06.10.2024 19:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
480 okunma
Google News

Tepecikspor Sezona Galibiyetle Başladı!

Bal Ligi 8. Grup maçlarında Tepecikspor, kendi sahasında Yeni Çanspor ile karşı karşıya geldi. Maçın sonunda ev sahibi ekip, 2-1'lik skorla sahadan galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

 

Karşılaşmaya etkili başlayan Tepecikspor, 17. dakikada Furkan'dan bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Bu gol, Kütahya ekibinin maça ne kadar istekli ve kararlı başladığını gösterirken, ev sahibi taraftarların coşkusunu artırdı. İlk yarının sonlarına doğru, Yeni Çanspor’un atakları da hızlandı fakat Tepecikspor savunması etkili bir performans sergileyerek rakibinin gol atmasına izin vermedi.

İkinci yarıya her iki takım da hızlı başladı. Karşılıklı ataklarla geçen bu bölümde, 67. dakikada Yeni Çanspor’un Bünyamin ile bulduğu gol, maçı eşitleyerek heyecanı doruk noktasına çıkardı. Eşitlik, her iki takım için de bir dönüm noktası oldu. Tepecikspor, tekrar öne geçmek için çabalarken, Yeni Çanspor da galibiyet arayışını sürdürdü.

Maçın sonlarına doğru Tepecikspor, ataklarını artırdı ve 86. dakikada Aykut Çakay'ın kafa golüyle durumu 2-1'e getirdi. Bu gol, ev sahibi takım için hem sevinç hem de rahatlama kaynağı oldu. Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca, Tepecikspor sahadan galip ayrılarak 3 puanı cebine koydu.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.