TAVŞANLI’DAN DENİZLİ’DEKİ YARIŞMADA BÖLGE DERECESİ

TAVŞANLI

Eğitim Yayın: 05 Ekim 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 05.10.2026 09:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

 

 Denizli’de düzenlenen Kur’an Kursları Arası Kur’ân-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Bölge Yarışması’nda Kütahya’nın Tavşanlı ilçesini temsil eden Abdulhalim Ölmez, bölge üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda Denizli’de gerçekleştirilen yarışmada, bölge il ve ilçelerinden gelen öğrenciler Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde okumak için kıyasıya mücadele etti. Jüri üyeleri tarafından öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’i doğru telaffuz etmeleri, tecvid kurallarına riayet etmeleri, mahreç ve okuyuş güzellikleri titizlikle değerlendirildi.

Zorlu geçen yarışmada Kütahya’yı temsil eden Tavşanlı Kavaklı Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Abdulhalim Ölmez, erkekler kategorisinde gösterdiği performansla bölge üçüncülüğünü elde etti. Başarılı öğrencinin derecesi ailesi ve kurs öğreticileri başta olmak üzere Tavşanlı’da büyük gurur ve sevinçle karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.