Tavşanlı'da üniversite öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Tavşanlı - Görüntülü

Gündem Yayın: 12 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2024 11:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
436 okunma
Google News

 

2023-2024 Öğretim Yılı sonunda Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi (TUBF) ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu (TMYO)’nda mezuniyet aşamasına gelen öğrenciler düzenlenen törenle başarı belgelerini aldılar ve mezuniyetleri kutladılar.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu önünde yapılan törene Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, DPÜ Rektörü Süleyman Kızıltoprak, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Osman Turan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayhan Kahraman, Rektör Danışmanları Doç. Dr.Erdal Aday ve Doç.Dr. Erkan Çav, Tavşanlı TUBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Boz, Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Kuruçay Belediye Başkanı Rengül Atıcı, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm.Canberk Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü R.Raşit Küçükkağnıcı, MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş, KYK Müdürü Ahmet Taş, Tavşanlı Muharip Gaziler Derneği Başkan Bilal Yasa, Gaziler, Şehit Aileleri, akademik ve idari personel, Tavsanlının Sesi Gazetesi, Tavşanlı Ekspres Gazetesi ve Alternatif TV Radyosu temsilcileri, öğrenci aileleri katıldılar.

 

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’ndan 278 ve Tavşanlı Uygulamalı bilimler Fakültesinden 30 öğrencinin mezuniyet aşamasına geldiği törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri Rektör Kızıltoprak ve ilçe protokolü tarafından verildi. Bu öğretim yılı sonunda Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nden okul ikincisi Serra Nur Kurt, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu okul birincisi İnternet ve Ağ Teknolojileri Programından Emine Nur Turunç başarı belgelerini Rektör Prof.Dr.Süleyman Kızıltoprak'ın elinden aldılar. Başarı belgelerinin verilmesinin ardından Tavşanlı yerleşkesinde yapılan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin ve aynı zamanda Üniversitemizin sembolü “Şehit Sancaktar Anıtı”nın açılışı KYK Müdürü Ahmet Taş tarafından "Bayrak" şiirinin okunması eşliğinde protokol tarafından gerçekleştirildi. Yapılan protokol konuşmaları ile öğrencilerin mezuniyetleri tebrik edildi ve gelecek yaşamlarında başarılar dilendi.

 

Okul müdüru Prof. Dr. İsmet Çelik tarafından "Mezun öğrencilerimizi ve ailelerini kutlar, gelecek yaşamlarında sağlıklı ve başarılar dileriz." Denildi

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.