Tavşanlı'da Galatasaray Şampiyonluğu Coşkuyla Kutlandı!

Tavşanlı'da Galatasaray Şampiyonluğu Coşkuyla Kutlandı!

Spor Yayın: 27 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2024 11:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
288 okunma
Google News

 

 
Tavşanlı, Kütahya - Galatasaray'ın 24. Süper Lig şampiyonluğu Tavşanlı'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Şampiyonluğun ilan edilmesiyle birlikte Galatasaraylı taraftarlar Cumhuriyet Meydanı'na akın etti.
Meydanda büyük bir coşku yaşanırken meşaleler yakıldı ve Galatasaray bayrakları göklere çekildi. Taraftarlar tekbir sesleri eşliğinde şampiyonluk şarkıları söyleyerek sevinçlerini dile getirdi.

 

Galatasaraylılar Derneği Başkanı Kürşat Öztaş Mutluluğunu İfade Etti 
 Galatasaray 24.kez şampiyonUzun lig maratonunun ardından kazanan 102 puan toplayan Galatasaray oldu.Cimbom’un zaferi tüm yurtta ve Tavşanlı’da doyasıya kutlandı. Dernek başkanı Kürşat Öztaş yaptığı açıklamada şunları söyledi;“Tavşanlı Galatasaraylılar Derneği olarak her maça iki otobüs taraftarla gittik ve kazanılan şampiyonluğa katkı sağladık. Önümüzdeki sezonda seferlerimiz sürecek. Şampiyonlar liginde ise ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonluk yemeği için de ayrıca bilgi verilecektir”
  Tavşanlı'da Galatasaray taraftarları her zaman olduğu gibi takımlarına destek vermeye devam edeceklerini gösterdiler. Bu coşkulu kutlamalar Galatasaraylıların takımlarına olan sevgisini ve bağlılığını açıkça ortaya koydu. 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.