Tavşanlı'da fotoğraf ve tiyatro

Tavşanlı Belediyesi tarafından fotoğraf severlere yönelik program düzenlendi. Öncelikle fotoğraf sanatçıları İlyas Göçmen ile Barış Kerim Cesur dün akşam Beledi

Sanat Yayın: 28 Kasım 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 28.11.2022 10:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
229 okunma
Google News
Tavşanlı Belediyesi tarafından fotoğraf severlere yönelik program düzenlendi. Öncelikle fotoğraf sanatçıları İlyas Göçmen ile Barış Kerim Cesur dün akşam Belediye Kültür Sarayı’nda fotoğraf severlerle bir araya geldi.
Uzun yıllar Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerini fotoğraflayan ve bu dalda Türkiye’de ilk defa altın kemer sahibi olan İlyas Göçmen, hazırladığı slayt eşliğinde fotoğraf sevdasını anlattı.
İlyas Göçmen’in ardından sahneye çıkan Fotoğraf Sanatçısı Barış Kerim Cesur ise Fotoğraflarla Tiyatro adlı oyununu sahneledi.
Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, Furkan Dinçer ve Mehmet Ali Akar, Göçmen ve Cesur’a programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.
İlyas Göçmen ve Barış Kerim Cesur bugün de Kütahya ve Tavşanlı’dan katılan fotoğrafçılarla birlikte şehrin tarihi mekanlarını çekiyor.
Heyete Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer fotoğraf çekimi öncesi Belediye Meclis Salonu’nda kısa bilgilendirmelerde bulundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.