Tavşanlı'da Filistin'e Destek Amaçlı Etkinlik Düzenlendi

Tavşanlı

Gündem Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 23:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
203 okunma
Google News


Tavşanlı Subaşı İlk Okulu ve Şehit Polis Köksal Kaşaltı Ortaokulnda  İnsani Yardım Vakfı (IHH) işbirliğiyle Filistin'e destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda, Filistin'e ve yetim çocuklara yardım bilinci oluşturmak amaçlandı.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, Filistin'e ve yetim çocuklara dair duygusal şiirler okundu ve etkileyici gösteriler sergilendi.

Subaşı İlk Okul Müdürü Ali Kaçar, yaptığı açıklamada, Filistin'de yaşanan zulmü ve mazlum Filistin halkının çektiği acıları unutmamak ve onlara destek olmak için bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.  Kaçar, ayrıca okulun Yetim Kardeş projesi kapsamında 4 yetim çocuğa sponsorluk yaptığını da sözlerine ekledi.

İHH yetkilileri de etkinliğe destek vererek Filistin'e yapılan yardımlar hakkında bilgi verdiler.

 

 

İHH Tavşanlı Temsilciği yönetim kurulu üyesi İlkay Karadaş, yaptığı konuşmada okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerin veliler ile birlikte Gazze'deki zulme dikkat çekmek için yaptıkları sembolik etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirterek dünyanın dört bir yanındaki kötülüklerle mücadele azmi içerisinde olan bir milletin evlatları olarak boykot başta olmak üzere sorumluluklarımızı hatırlatarak anlamlı etkinlik için teşekkür ve tebriklerini ifade etti. 

Etkinlik, Filistin'e ve yetim çocuklara yardım bilincini artırmak açısından oldukça önemliydi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.