Tavşanlı’da düzenlenecek Şampiyonluk gecesini GS TV’den canlı yayınla verecek

Tavşanlı’da düzenlenecek Şampiyonluk gecesini GS TV’den canlı yayınla verecek

Spor Yayın: 13 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2024 22:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
281 okunma
Google News

Tavşanlı Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle 24’üncü Şampiyonluk kupası Tavşanlı’ya gelecek.

 

Süper ligde Konyaspor’u deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk kupasına kavuşan Süper ligin devi Galatasaray, şampiyonluk kupasını aldı.

Tavşanlı’da düzenlenecek Şampiyonluk gecesini GS TV’den canlı yayınla verecek. Özel bir restoranda düzenlenecek olan program ‘birlikte başardık, birlikte tamamlayalım’ sloganı ile yapılacak.

Gece yemek ile başlayacak. Ardından beklenen an gelecek. 24’üncü şampiyonluk kupası Tavşanlı’da birkez daha havaya kalkacak. Geceye katılım ise ücretli olacak.

Galatasaraylılar Derneği Başkanı Kürşat Öztaş, geceyle ilgili olarak çok mutlu olduklarını ve tüm üyelerini beklediklerini ifade ederek

“24’üncü şampiyonluğumuzun ardından Tavşanlı’da da güzel bir etkinlik yapmak istedik. Kulüpte yaptığımız uzun görüşmeler sonrasında böyle bir karar aldık. Gecemize GS TV’ninde gelmesi bizleri mutlu etti. Kupa temsili bir kupa değildir. Konya’da futbolcularımızın kaldırdığı kupanın orijinali gelecek. Bizlerde burada büyük bir coşku içinde kaldıracağız. Kupayı Galatasaray kulübümüzün bir yöneticisi getirecek. İnşallah .çok güzel bir gece yaşayacağız ve şampiyonluğumuzu bir kez daha taçlandıracağız” dedi.
Şampiyonluk etkinliği 14 Haziran Cuma akşamı yapılacak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.