Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ile protokol imzalandı

Tuna İşleyen - Görüntülü

Ekonomi Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 17:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
195 okunma
Google News

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ile protokol imzalandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Proje Okulu Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olacak öğrencileri Tavşanlı O.S.B.' de faaliyet gösteren Malhotra Kablo firmasında staj ve sonrasında işbaşı yapacak.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi müdür baş yardımcısı Hasan Hüseyin Demirkol; " Malhotra Kablo firması ile okul sanayi işbirliği protokolü imzaladık bugün. Öğrencilerimizin staj yapmaları ve daha sonrasında istihdam edilebilmesi için protokol imzaladık. Okulumuz ve Tavşanlı için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Malhotra Kablo Sanayi Ticaret Aş. Genel Müdürü Göksel Onuş , " Nursan bünyesinde yüzde 50 Nursan, yüzde 50 Malhotra Kablo ortaklığında sanayi kuruluşu Tavşanlı bölgesinde. Bu sene personel alımına başladık. Okul sanayi işbirliği açısından baktığımızda yetkin personel ihtiyacı söz konusu. Şu anda burada 25 milyon Euro'luk yatırım söz konusu, son teknoloji ekipmanlar kullanılmakta. O nedenle de özellikle teknik okullardan mezun olan arkadaşlara ihtiyacımız var. Yetkin personellere ihtiyaçlarımız olacak. Bu işbirliği ile gerekli personelleri istihdam etmiş olacağız. " diyerek hayırlı olmasını temenni etti.

İmza töreninde ve protokol imzalanmasında Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Davut Efe ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı da yer aldı. 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.