Tavşanlı ilçesine yapılacak yeni hastanenin çalışmaları devam ediyor

Tavşanlı ilçesine yapılacak yeni hastanenin çalışmaları devam ediyor

Sağlık Yayın: 27 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2024 13:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1578 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 75 yatak kapasiteli , 5 bin 163 metrekarelik  oturma alanı ile 19 bin 681 metrekarelik  kapalı alana sahip olacak olan yeni hastane binasının modern bir görünüme kavuşacağı çalışmalar devam ediyor.

 


Sağlık Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan yeni hastane binası çalışmaları devam ederken otopark alanında da düzenlemeler devam ediyor. Yıkımı planlanan bina etrafında bulunan beton parke taşları Tavşanlı Belediyesi tarafından sökülerek hastaların kullanımı için planlanan hastane camii üstünde yer alan otopark alanına, hastane yönetimi başta olmak üzere hastane personeli ve belediye çalışanları özvereli ve gayretli çalışmalarıyla yapılyor.  Yaklaşık 100 araçlık 2000 m2  alana sahip olan otopark  alanında sona gelinmek üzere olduğu bilgisi edinildi. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.