chat odaları sohbet islami chat dini chat giftcardmall/mygift

Kütahya'da afet ve acil durum eğitimleri sürüyor

Eğitim Yayın: 19 Ocak 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 19.01.2026 17:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Kütahya Belediyesi, afetlere hazırlık kapsamında Acil Durum Kurtarma ve Koruma Ekipleri için kapsamlı eğitim programları düzenledi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi, vatandaşların ve çalışanların güvenliğini öncelikli tutarak afetlere yönelik hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim programı, belediye bünyesindeki Acil Durum Kurtarma ve Koruma Ekipleri’ne yönelik gerçekleştirildi.

Eğitimlerde ekip üyelerinin bilgi ve becerilerinin artırılmasına odaklanıldı. Katılımcılara afet ve acil durum anlarında doğru müdahale yöntemleri, can ve mal güvenliğinin korunması, tahliye süreçleri ile ekiplerin görev ve sorumlulukları detaylı şekilde aktarıldı. Programda, afetlere karşı bilinçli, hazırlıklı ve koordinasyon içinde hareket edebilen ekiplerin önemine vurgu yapıldı.

Kütahya Belediyesi, düzenlediği eğitimlerle personelin acil durumlara karşı donanımını güçlendirmeye ve toplum güvenliğini artırmaya devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.