İyi Parti Tavşanlı ilçe başkanından ziyaret ve destek

Tavşanlı İyi Parti

Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 08:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
252 okunma
Google News

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NDAN ZİYARET

 

 İyi Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Bayram Ünlü ve beraberindeki partililer Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İYİ Partili heyet günün anısına Başkan Derin’e hediye takdiminde bulundu. Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini sundu.. İyi Parti Tavşanlı ilçe başkanı Bayram Ünlü ise ziyaret sonrasında şunları söyledi; "31 mart yerel seçimlerini geride bıraktık , Tavşanlı halkımız tercihini yaparak Ali kemal Derin başkanımızı belediye başkanlığına layık gördü,bundan sonra Tavşanlı' mıza daha iyi bir gelecek için bütün partiler, STK' lar,esnaf ve halk olarak belediyemiz ve başkanımızın yanında olmalıyız, eleştirmek kolay bir yoldur ama bundan ilçemiz hiçbir fayda görmez . Biz İYİ parti teşkilatı olarak siyasi görüşü ne olursa olsun, Ali Kemal Derin başkanın Tavşanlı 'mıza bir yenilik getireceğine, hizmet edeceğine güvenimiz tamdır. Her daim belediyemizin ve Ali Kemal Derin başkanının yanında olacağız, bu vesileyle Tavşanlı'mıza yeni başkanın hayırlı olması dileği ile tüm halkımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız ..."

 

Ziyarette Kadın kolları başkanı Fatma Çelik ,yönetimden Erkmen Kapçak , Hanife Diker ,Mehmet Çelik ve Gülbahar Kapçak da yer aldı.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.