İsmet Güral GS Kongresinde

İsmet Güral GS Kongresinde

Spor Yayın: 14 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2024 12:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
120 okunma
Google News



Galatasaraylı İş adamı ve kongre üyesi İsmet Güral, Galatasaray Spor Kulübünün yıllık olağan genel kurul toplantısına katıldı.
Galatasaray Spor Kulübünün Mali Kongresi, Lütfü Kırdar Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşti. Başkan Dursun Özbek’in konuşmasıyla başlayan mali genel kurulda, 2023-2024 dönemi faaliyet ve denetim raporları sunuldu, yönetim ve denetim kurullarının ibrası gerçekleşti.
Sarı Kırmızılıların finansal başarıları ve sportif hedeflerinin aktarıldığı genel kurula kongre üyesi olarak katılan Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, “ kulübümüz için son derece başarılı bir döneme imza atan Sayın Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Kulüpteki birlik ve beraberliğin,  Galatasaray’ımıza ve Türkiye’mize üstün başarılar getireceğine inanıyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.