İlk dakikada atılan golle umutlandıran Domaniç uzatmada üzdü

DOMANİÇ'TE İLK BÖLGESEL AMATÖR Tuna İşleyen - Görüntülü

Spor Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 17:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
393 okunma
Google News

Domaniç'te oynanan ve büyük bir heyecanla takip edilen karşılaşmada Domaniç Spor, Manisa Nurlupınar Spor'a 2-1lik skorla mağlup oldu.

 

 

Ev sahibi ekip, mücadelenin ilk dakikasında bulduğu golle öne geçmesine rağmen, ikinci yarıda ve uzatmalarda yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. [13 Ekim 2024] tarihinde gerçekleştirilen karşılaşmada, Domaniç Spor açılış dakikalarında bulduğu golle müsabakaya hızlı başladı.

 

 

 

Ancak konuk ekip Manisa Nurlupınar Spor, ikinci yarıda oyuna daha iyi başvurarak skoru eşitledi. Maçın normal süresi berabere tamamlanırken, uzatmalarda gelen gol ise Domaniç Sporlu taraftarları üzdü. Özellikle maçın son dakikalarında yaşanan gerilim, tribünleri adeta coşturdu. Ancak uzatmalarda gelen gol, Domaniç Spor'un umutlarını söndürdü. Bu sonuçla birlikte Domaniç Spor, ligdeki hedeflerine ulaşma yolunda önemli puanlar kaybetti. Manisa Nurlupınar Spor ise bu galibiyetle moral buldu ve üst sıralardaki yerini daha da sağlamlaştırdı.

 

 

Bu arada Domaniç ilçe spor müdürü Naci Uzuncan'ı başarılı bir şekilde sahayı ekibiyle hazırladıkları için haber sitemiz adına tebrik ederiz. 

 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.