İHH Tavşanlı'dan Renkli Çocuk Şenliği

İHH Tavşanlı'dan Renkli Çocuk Şenliği

Gündem Yayın: 16 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2024 17:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
265 okunma
Google News

İHH Tavşanlı'dan Renkli Çocuk Şenliği
Tavşanlı'da coşku dolu bir gün! İHH Tavşanlı Temsilciliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Çocuk Şenliği, Ada Mesire alanında büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Miniklerin yüzünü güldüren etkinlikte, çocuklar doyasıya eğlenirken aileler de keyifli vakit geçirdi. Şenliğe gösterilen yoğun ilgi, organizatörleri mutlu etti.

İHH Tavşanlı Temsilcisi Şerafettin İleri, yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız ve ailelerimizin yoğun teveccüh gösterdiği çocuk şenliğimize verdikleri desteklerden dolayı Tavşanlı Belediye Başkanlığımıza, Şölen Dondurmaya, gönüllülerimize ve ismini zikretmemizi istemeyen kıymetli bağışçılarımıza şükranlarımızı, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Emeği geçen gönüllülerimizin hakkını istesek de ödeyemeyiz. İyi ki varlar, iyi ki varsınız." diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

 

Şenliğe destek veren herkese teşekkürler! İHH Tavşanlı Temsilciliği, düzenlediği bu anlamlı etkinlikle bir kez daha topluma hizmet etme bilincini gösterdi. Çocukların mutluluğu için çalışan tüm gönüllülere teşekkür ederiz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.