Hacı Abdullah Özden Camii açıldı

Tuna işleyen - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 12 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2024 18:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1174 okunma
Google News

Harmancık'ta Hacı Abdullah Özden Camii Açıldı!

 

Harmancık'ta Hacı Abdullah Özden Camii'nin açılış töreni  gerçekleşti. Törene Harmancık Kaymakamı Sevde Nur Mantı, Belediye Başkanı Sayın Haşim Ali Arıkan, Orhaneli İlçe Müftüsü Ahmet Fuat Çandır, Keles Müftü Vekili Yunus Emre Sağırlı, Harmancık Müftü Vekili Sezer Gürbüz, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından konuşmalar yapıldı. Konuşmalarında caminin yapımına emeği geçenlere teşekkür eden yetkililer, caminin ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulundular. Harmancık Kaymakamı Sevde Nur Mantı, yaptığı konuşmada, "Harmancık'ımıza yeni bir cami kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu caminin yapımında emeği geçen başta Özden ailesi olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bu cami, ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun." dedi.

 

Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan da konuşmasında, "Harmancık'ımıza yeni bir cami kazandırmak için emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu caminin ilçemize ve halkımıza hayırlı olması dileğiyle." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Hacı Abdullah Özden Camii'nin açılış kurdelesi kesildi ve cami vatandaşların ibadetine açıldı. Program sonunda ikramlar gerçekleşti. Açılışa Tavşanlı ilçesinden de merhum Hacı Abdullah Özden'in oğulları ve yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.