YAVRU KEDİ ÇATI HAVALANDIRMASINDA

YAVRU KEDİ ÇATI HAVALANDIRMASINDA

Gündem Yayın: 01 Eylül 2013 - Pazar - Güncelleme: 01.09.2013 10:09:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2737 okunma
Google News

YAVRU KEDİ ÇATI HAVALANDIRMASINDA

 

Geçtiğimiz hafta bir binanın dördüncü katına çıkan kedinin kurtarma operasyonundan sonra bu hafta da bir başka kedi çatıya çıktı.

Geçtiğimiz hafta bir kedinin evin dördüncü katında itfaiyenin gelmesi ile yan binanın çatısına kendisini atıp kurtulan kediden sonra bugün de farklı bir kedi çatı katının havalandırma boşluğuna girdi.

Binada bulunan Bayan Kuaför salonu çalışanları miyavlayan kediyi duymaları ile itfaiyeyi çağırdılar. İtfaiye havalandırma boşluğunda kalan kediyi kısa sürede dışarı çıkardı.

Kediyi gören vatandaşlardan Atila Tunay “ Eşimin bayan kuaför salonu var. Bir hafta önce kedi yavruları vardı anneleri terk etmiş. Onları sahipsiz kalmasın diye yiyecek içecek vererek bakmaya başladık. Büyüdüler ve geçen hafta bir tanesi çatıya çıkmış onu kurtardı itfaiyeler. Bu sefer de öbür kardeşi çatıya çıkmış. İtfaiyeyi rahatsız etmeyelim diye önce haber vermedik. Ancak sonra bağırmaya başlayınca itfaiyeyi aradık. Biz üzerimize düşeni yaptık. İnsanın vicdanı el vermiyor. İnsanlar dertlerini anlatabiliyor düştükleri zor durumlarda. Bazılarına bu gibi şeyler zor geliyor, angarya geliyor. Allah rızası için biz de üzerimize düşeni yaparak yardımcı olmaya çalıştık. “ dedi.

  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.