TTSO İFTARINDA GÜNDEM DEĞERLENDİRİLDİ

Yayın: 27 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 27.05.2018 15:25:21
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1930 okunma
Google News

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası iftarında iftar birlikteliği.

 

KÜTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ve kalabalık davetlilerin katıldığı Bimpaş Düğün Salonundaki iftar programında ekonomi konuşuldu.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde protokol ve iş dünyası, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da iftar yemeği düzenledi. TTSO Başkanı Davut Efe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte iftara gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Tavşanlı protokolü ile iş dünyasını aynı masa etrafında buluşturan iftarda akşam ezanı okunması ile hep birlikte oruç açıldı.

İftar sonrası Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhami Aydın bir konuşma yaptı. Aydın, "Tavşanlı Ticaret Ve Sanayi odamızın düzenlemiş olduğu iftar programında siz değerli misafirlerimiz ve üyelerimizle beraber olmaktan mutlu olduğumuzu ifade ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum.  Mübarek Ramazan Ayının eşsiz ve manevi yüklü feyzinden azami faydalanmayı tuğumuz oruçların yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum. Hepimizin bildiği gibi Ramazan ayı ikram ayıdır. Cömertlik tefekkür ve zikir ayıdır. En önemlisi de kişinin kendisini sorguladığı bir muhasebe ayıdır. Onun için Ramazan ayından azami faydalanmayı Rabbimizden niyaz ediyorum. Geçtiğimiz günlerde terör devleti İsrail'in Filistinli Müslüman kardeşlerimize saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu olay Müslüman ülkelerinin birlikte hareket etmeleri gerektiğinin önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ticaret ve Sanayi Odası sicil işlemlerinde siz üyelerimizin iş yerinin takibini kamu yararına olan konularda ise üretimde sanayileşmede istihdamda turizmde katma değeri yüksek olan işgücüne değer katan proje ve programlarda paydaşlarımızla güç birliği yaparak bölgemizin kalkınmasında inisiyatif almaya devam ediyor ve görev kabul ediyoruz. Ekonomik değerlerimizin sıkıntılı olduğu bir süreçten geçiyoruz, genel olarak bu sürecin kalıcı olmaması yaşadığımız bu coğrafyanın daha yaşanabilir olmasını sağlamak zorundayız. Ne var ki 24 Haziran seçimleri ile ilgili yaşadığımız süreçte Kütahya coğrafyasının 30 5'ini barındıran Tavşanlı ve bölgemiz siyasi anlamda 27. Dönem Millet Meclisi'nde temsil edilemeyecek olması Tavşanlı iş dünyasını ve halkımızı derinden üzmüştür, bir kez daha anladık ki el birliği gönül birliği ve ortak akılla hareket edip bu olumsuzluğu normalleştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle teşekkür ediyorum, öncesinde Kadir gecemizi akabinde bayrama erişmeyi Rabb'im hepimize nasip etsin diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe de konuşmasında Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanı Nafi Güral'a teşekkürlerini sundu ve tablo hediye takdiminde bulundu.

Efe, Nafi Güral'a ilçeye ve bölgeye yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Nafi Güral da ilçenin gelişmesinden ve Organize Sanayinin Tavşanlı'ya katkılarından bahsederken bu başarıların devamını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.