Tavşanlı Terziler Odasından birliktelik iftrarı

Gündem Yayın: 06 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 06.06.2018 12:47:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2219 okunma
Google News

Tavşanlı Terziler Odasından birliktelik iftrarı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Terziler, Tuhafiyeciler, Konfeksiyoncular ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası; üyelerine yönelik olarak iftar programı düzenledi.

Mavi Ay Düğün Salonunda düzenlenen iftara Belediye Başkanı Mustafa Güler, Türkiye Terziler Federasyonu Başkanı Sinan Turhan, Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Tavşanlı Terziler, Tuhafiyeciler, Konfeksiyoncular ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Halil Sezer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve oda üyesi esnaflar katıldı.Programa katılan protokol üyelerine oda başkanı Hail Sezer tarafından hediye takdimi sonrası Türkiye Terziler Federasyonu Başkanı Sinan Turhan ikinci kez katıldığı Tavşanlı'daki programa ikinci kez katıldığını belirterek oda başkanı Halil Sezere başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Tavşanlı Belediyesi’ni temsilen sizlerin arasında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün burada Ramazan ayının bereketi olan birlik ve beraberlik örneği sergileniyor. Ben şimdiden önümüzdeki Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor, ayrıca 24 Haziran’daki Türkiye bayramınızı da kutluyorum” ifadelerini kullandı.

BAYRAM PAZARI SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN KURULACAK VE 3 GÜN SÜRECEK

Pazarcı esnafının talebi doğrultusunda bayram pazarı uygulamasını da planladıklarını dile getiren Başkan Güler, “Biz idarecilerin esnaflar arasındaki dengeyi korumak gibi bir görevi var. Ayrıca bu vicdani bir husus. Buradan pazarcılık yapan esnaf kardeşlerimize müjde vermek istiyorum. Mübarek Ramazan bayramı öncesi Salı gününden başlamak üzere 3 gün boyunca pazarcı esnaf kardeşlerimiz şehir merkezinde Pazar açabilirler” dedi.

Ayrıca Tavşanlı Terziler, Tuhafiyeciler, Konfeksiyoncular ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Halil Sezer; Belediye Başkanı Mustafa Güler, Türkiye Terziler Federasyonu Başkanı Sinan Turhan ve Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit’e günün anısına hediye takdim etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.