Ömerbeyspor Kulübü Kuruldu

Ömerbeyspor Kulübü Kuruldu

Spor Yayın: 20 Mayıs 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2015 19:57:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3674 okunma
Google News

Ömerbeyspor Kulübü Kuruldu

 

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI

Tavşanlı’nın yeni kurulan mahallelerinden Ömerbey mahallesinde spor kulübü törenle açıldı.

Ömerbey Mahalle muhtarı Mustafa Başalan’ın gayretleri ile kurulan Ömerbeyspor kulübü törenle açıldı.

Törende konuşan Tavşanlı Belediye başkanı Mustafa Güler  şunları söyledi ; “ Kandil gecesi Ömerbey’de  bu alanda yapmış olduğumuz bir nevi ibadet gereği sizlerle ve gençlerimizle beraber olduk. O gün sözünü verdiğimiz Ömerbeyspor kulübünün maddi açıdan sorunlarını çözme ve tesis konusundaki sorunlarını çözme konusunda muhtarla olan görüşmelerimiz devam ediyordu. Bu sene programa alarak belediye olarak gerekli desteği vereceğiz. Futbol ilk akla gelen spor, ancak diğer spor branşlarında da Tavşanlı gençlerinin yönelmesi için gayret göstereceğiz. “ dedi.

Kütahya milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu ise yaptığı konuşmada  ; “ Bugün spor kulübümüzün  açılışına özellikle gelmeyi arzu ettim. Çünkü önemli buluyoruz. Dünyanın kaynadığı bir ortamda bir huzur adasında Anadolu’da kendi memleketimizde hamd olsun güzellikler ve kalkınma gelişme peşindeyiz. Allah her zaman güvenimizi mutluluğumuzu daim etsin. 2011 yılında buraya ziyaret ettiğimizde belirttiğimiz gibi bir tanesi daha önce burada kurulan çöp toplama alanı idi, bu önemli sıkıntıydı. Artık böyle bir şey yok. İkincisi burada bir zamanlar kurulması planlanan çimento fabrikası idi. Bunla ilgili olan araziyi de devlet tarafından tahsis edilen araziyi ellerinden aldık ve tekrar devlete iade ettik. Fabrikanın burada açılması artık zorlaştı. Burada yeşil alanlar, spor alanları, Pazar alanları planlanmış durumda. Ben inanıyorum ki her geldiğimizde değişen ve gelişen bir mahalle göreceğiz. Mahallemiz Tavşanlı’nın en iyi yeri olma yolunda ilerliyor.  İnanıyorum ki Spor kulübümüz gençlerimizi toplayacak, sahip çıkacak ve spor ile birlikte gençlerimiz diğer aktivitelerde buluşacak. Çünkü artık biz kentliyiz, kentin imkanlarından faydalanıyoruz. Yan tarafta bulunan üniversitemizin buraya katkıları olacak. Burada yeni tesisler ve alanlar olacak. Bu gençlerimizin yüzlerini güldürmek bizlerin boynunun borcudur. “ dedi.

Daha sonra Ömerbeyspor kulübü protokol alanına çağrılarak hatıra fotoğrafı çekildi, kulüp kurulmasında destek verenlere plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Halk oyunları gösterimi gerçekleşmesinin ardından  Mahalle sakinleri yöre sanatçısı İsmail Gezer’in türküleri eşliğinde oyunlar oynadı. Program sonunda davetlilere pilav ayran ikram edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.