GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

Gündem Yayın: 09 Haziran 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 09.06.2018 15:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2090 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

 

Gediz Belediyesi’nin iftar programları kapsamında Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz’de yaşayan engelliler ve engelli aileleri ile GDZ Gediz Otel’de bir araya geldi.

 

Düzenlenen iftar yemeğine; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner Yiğit, Gediz Sakatlar Derneği Başkanı Mevlüt Ayyüz, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

 

Ramazan ayının huzur içerisinde geçtiğini belirten Başkan Akçadurak; “İftar sofralarında vatandaşlarımızla bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Onbir ayın sultanı Ramazan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi bağlarımızın güçlendiği bir bereket ayıdır. Engelli kardeşlerimizle, onların aileleriyle bu rahmet ve bereket ayında bir araya geldiğimiz için sevinçliyiz.

 

Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan engelli kardeşlerimiz ve ailelerine gönülden teşekkür ediyor, idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın Ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Gediz Sakatlar Derneği Başkanı Mevlüt Ayyüz konuşmasında; “Engellilerin her zaman yanında olan, desteklerini esirgemeyen ve engelli kardeşlerimizi böyle güzel bir etkinlikle bir araya getirdiği için Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.