DİREKLER FARKA İZİN VERMEDİ

Spor Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 14:54:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2300 okunma
Google News

DİREKLER FARKA İZİN VERMEDİ

TUNA İŞLEYEN

 

Ligin 6. Haftasında son sıradaki Pamukova 1968 Spor ile deplasmanda karşılaşan TKİ Tavşanlı Linyitspor, maçta üç puan 1-3’lük skorla aldı. Mücadelede dört topu direkten dönen kırmızı-siyahlılar bu galibiyetle zirve takibini de sürdürdü

Bölgesel Amatör Ligi 9. grupta zirve yarışının gerisinde kalmak istemeyen TKİ Tavşanlı Linyitspor, Sakarya temsilcisi Pamukova 1968 Spor ile Pamukova Atatürk Stadında kozlarını paylaştı. İlk düdüğün ardından rakibine üstünlüğünü kabul ettiren kırmızı-siyahlılar, geliştirdiği ataklarla gol aradı. Maçın 20. dakikasında köşe vuruşu kazanan ev sahibi ekip, Şahin Doğan’ın golüyle öne geçti. Golün şokunu erken atlatan Linyitspor yaptığı santra sonrası Şafak Bayraktar’ın ağlarla buluşan şutuyla beraberliği yakaladı. Gol sonrası rakip takımı iyiden iyiye kendi sahasına hapseden Linyitspor, 37. dakikada Uğur Yalçın’ın düzgün vuruşunda golü bularak skoru 1-2’ye getirdi. İlk devre bu skor ile sonuçlandı. İkinci yarıya da hızlı bir başlangıç yapan Linyitspor’un dört şutu direkten dönerken, rakip takım oyuncular üç topu da çizgiden çıkarmayı başararak farkın açılmasına engel oldu. Maçın son saniyelerinde sahneye çıkan  Kemal Akbaba, skoru belirleyen golü attı. Karşılaşma 1-3 Linyitspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken, kırmızı-siyahlılar lider Belediye Kütahyaspor ile arasındaki 3 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.