CHP Seçim Bürosunu Dua İle Açtı

CHP Seçim Bürosunu Dua İle Açtı

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2015 - Pazar - Güncelleme: 26.04.2015 08:33:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3103 okunma
Google News

CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Halk partisi Tavşanlı’da, Emet caddesinde Seçim İrtibat Bürosunu açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Milletvekili adayları Fazıl Kasap, Fisun Akyıldız, Mehmet Aydın Uzun, İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, İlçe Başkanı Bülent Benli, partililer ve vatandaşların katıldığı törenle, seçim irtibat bürosu açıldı.

CHP İl başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün burada halkın iktidarının kuruluş günüdür. Bugün AKP’nin zalimliğine son vermek için Türkiye ve Kütahya üzerindeki karabasanı yıkmak için buradayız. Ben bu gücü burada görüyorum ve hepinizi saygıyla selamlıyor, seçim büromuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi. CHP birinci sıra milletvekili adayı Doktor Fazıl Kasap ise konuşmasında “ Çok güçlü bir şekilde geldiğimiz, geçen Kütahya’da bugünde Tavşanlı’daki seçim bürosu açılışındaki katılımdan belli oluyor. İçinde bulunduğumuz 3 aylar çok önemli, maalesef dün itibariyle Türkiye’de olsun, Hisarcık’ta olsun, Tavşanlı’da olsun 2 parti din tabanlı çatışma ortamı oluşturmaya çalıştılar. Biz bunların tamamen dışındayız. Her Müslüman kendi duasını yapabilir. Birazdan partimizin en kıdemlisi Avukat Ali İhsan Bakır’ın duası ile açılışımızı gerçekleştireceğiz. Türkiye bu polemiklerden çok çekti, Kimseyi ötekileştirmeyip birleştirici güç biz olacağız. Toplumsal barışı sağlayacak olan parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir ifadelerin kullandı. Genel Başkanımızın seçim bildirgesi halkın üzerinde derin umut ve heyecan yarattı diyen Fisun Akyıldız, seçim bildirgemiz, ağır gelir yükünü hafifletecek, millete nefes aldıracak taahhütleri, vaatleriyle hayattan bıkanları canlandırmış bulunuyor. Genel Başkanımızın bir sosyal devlet nasıl olur, açlığın, işsizliğin, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye nasıl olur gösterecek inşallah. 8 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla uyanacaktır şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.