CHP'den Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

CHP TAVŞANLI İLÇE BAŞKANI FİSUN AKTAKKA YILDIZ YÖNETİM KURULU ARKADAŞLARIYLA BERABER TAVŞANLI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİNDE BULUNDU

Gündem Yayın: 17 Aralık 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 17.12.2016 21:18:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2921 okunma
Google News

      İstanbul’da geçen hafta yaşanan bombalı saldırıda şehit olan polisler için Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel ile görüşen Aktakka Yıldız , “Şehit olan polislerimizden ve vatandaşlarımızdan dolayı millet olarak üzgünüz. Tavşanlı olarak bu üzüntüyü çok derinden yaşadık. Polisimizin ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Terör konusunda toplumun bütün kesimlerinin duyarlı olduğunu belirterek, terörün kimden ve nasıl gelirse gelsin lanetlemenin vicdan borcu olduğunu ifade etti. Devlet ve millet olarak teröre karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğinden kimsenin şüphe duymaması gerektiğini dile getiren Aktakka Yıldız şunları söyledi.

“Ülkemiz ve Tavşanlı olarak birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Hainlerin acımasızca bizden aldığı polis ve vatandaşlarımızı ebedi yolculuklarını hep birlikte uğurladık. Ama onları hep kalbimizde yaşatacağız hiç unutmayacağız Şehit olan polislerimizden ve vatandaşlarımızdan dolayı millet olarak üzgünüz. Tavşanlı olarak bu üzüntüyü çok derinden yaşadık. Polisimizin, ülkemizin, milletimizin başı sağ olsun.” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.