BAŞKAN IŞIK ATIŞ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 09.08.2022 14:40:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
468 okunma
Google News

Büyük Zaferin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında, Kütahya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulüp Derneği tarafından organize edilen bölgenin en büyük atış etkinliğine Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da katılarak atış yaptı.

Türkiye’nin en büyük ikinci, bölgenin en büyük atış etkinliği olarak Büyük Zaferin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Kütahya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulüp Derneği tarafından düzenlenen atış etkinliğine Türkiye’nin farklı illerinden 500’e yakın sporcu katıldı.

Etkinliğe MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ile birlikte katılan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, etkinliği düzenleyen dernek başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Etkinlikte atış yapan Başkan Işık, Kütahya Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulüp Derneğine gereken desteği verdiklerini ifade etti.

 

Dernek Başkanı Kadir Güngör, Türkiye’nin en büyük ikinci ve bölgenin en büyük atış etkinliğini yaptıklarını ifade ederek, Kütahya Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın kendilerine gereken desteği fazlası ile verdiklerini söyledi. Dernek Başkanı Güngör, “Türkiye’de bizim gibi dernekler belediyelerden destek alıyor. Ancak biz Kütahya olarak diğer illere göre daha fazla destek alıyoruz. Başkanımıza ve ekibine bu noktada teşekkür ediyorum. Diğer illerde olmayan engelli ve kadın kategorileri dahil olmak üzere 8 kategoride etkinliğimizi düzenledik. Etkinliğimiz trap, tek kurşun, hedef atışları gibi farklı dallarda devam etti. Bugün burada 500’e yakın sporcumuzu ağırlıyoruz. Şehrimizin tanıtımına bir nebze de olsa katkımız oluyor. Etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik derece alan sporculara hediyelerinin verilmesi ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.