IPART II BİLGİLENDİRMESİ GERÇEKLEŞTİ

Ekonomi Yayın: 21 Temmuz 2017 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2017 11:36:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3486 okunma
Google News

IPART II  BİLGİLENDİRMESİ GERÇEKLEŞTİ
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kütahya İl Koordinatörü İhsan Kaymak, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe ve ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Temel’in katılımıyla, IPARD II programı 2. Çağrısı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. 
2. Başvuru çağrı dönemi sadece Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması İle İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımları (103 tedbiri) kapsamakta.  103 tedbiri kapsamında Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ve Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması destekleneceği belirtilirken, verilecek hibe desteği 122.177.559,21 Avro’dur ( Yaklaşık 480 Milyon TL). 
Bu kapsamda  inşaat işlerine, makine ekipman alımlarına, atık yönetimine yönelik harcamalara, işletmenin öz tüketimi kadar yenilenebilir enerji yatırımlarına destek verildiği bilgisi edinildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.