bizim mekan çemberleme makinası kurumsal web dini chat

FENERBAHÇE TIRINA TAVŞANLI'DA YOĞUN İLGİ

FENERBAHÇE

Spor Yayın: 01 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 01.04.2026 11:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan "Fenerium" tırı, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde taraftarların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Cumhuriyet Meydanı’na konuşlanan gezici tır, ilçedeki sarı-lacivertli taraftarların akınına uğradı. Sabahın erken saatlerinden itibaren tırın önüne gelen vatandaşlar, yeni sezon formalarından atkılara, anahtarlıklardan bebek ürünlerine kadar geniş bir yelpazede sunulan lisanslı ürünleri inceleme ve satın alma fırsatı buldu.

Taraftarlar Meydana Akın Etti
Tavşanlılı Fenerbahçeliler, takımlarına destek olmak amacıyla mağazaya gelerek alışveriş yaptı. Özellikle yeni sezon ürünlerini yakından görme fırsatı bulan gençler ve çocuklar, tır önünde hatıra fotoğrafları çektirdi. Mağaza yetkilileri, Tavşanlı halkının gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, gezici tırın Türkiye genelindeki turuna devam edeceğini belirtti.

Ürünleri çok beğendiklerini dile getiren sarı-lacivertli taraftarlar, "Takımımızın ürünlerine doğrudan ulaşmak bizleri mutlu etti. Lisanslı ürün alarak kulübümüze destek oluyoruz. Tavşanlı’da bu tür etkinliklerin olması çok güzel," şeklinde konuştular.

Fenerbahçe tırının ilçede belirli bir süre daha kalacağı ve ardından diğer duraklarına doğru yola çıkacağı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.