chat odaları sohbet giftcardmall/mygift bets10.buzz taraftarium24 taraftarium24 islami chat dini chat

DPÜ, eğitimi çalıştayına ev sahipliği yaptı

DPÜ

Eğitim Yayın: 27 Şubat 2026 - Cuma - Güncelleme: 27.02.2026 12:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen Scientix STEM Eğitimi Çalıştayına, üniversitenin DPÜ Eğitim Fakültesi ev sahipliği yaptı.


Eğitim Fakültesi Matematik Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, üniversite öğrencilerinin yanı sıra Scientix Türkiye Koordinatörlüğü’nden Uğur Doğan da katıldı. Çalıştay kapsamında konuşmacı olarak yer alan Scientix Türkiye Koordinatörü Tunç Erdal Akdur, gerçek dünya problemleri üzerinden eğitimin dönüştürülmesi, pasif öğretim anlayışından aktif çözüm üretimine geçiş ve STEM temelli öğrenme süreçleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (MEB YEĞİTEK) Scientix Proje Koordinatörü Rümeysa Demir tarafından, Scientix projelerinin uygulama süreçleri, proje geliştirme basamakları ve eğitimde yenilikçi yaklaşımlar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından katılımcılara yönelik Scientix eğitiminin gerçekleştirilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.