DOĞU DOBOJ HEYETİ TAVŞANLI’YI GEZDİ

DOĞU DOBOJ HEYETİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDEREK TAVŞANLI’YI GEZDİ

Turizm Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 11:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
320 okunma
Google News
DOĞU DOBOJ HEYETİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET EDEREK TAVŞANLI’YI GEZDİ
 
 
 
Bosna Hersek’teki kardeş şehrimiz Doğu Doboj’un Belediye Başkanı Kemal Bradiç ve beraberindeki heyet Tavşanlı Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Mustafa Güler’in misafiri olan heyete Tavşanlı Belediyesi’nin kurumsal yapısı ve ortaya koyduğu projeleri anlatan Güler, “Bosna’dan ilçemize gelen Başkanımız, meclis üyeleri ve Uluslararası Dayanışma Forumu – Emmaus Derneği (UDF) yetkililerini Tavşanlı’da görmekten mutluluk duyuyorum. Bizim kardeşliğimiz ilelebet sürecek” ifadelerini kullandı.
Heyet daha sonra Cemil Köylü Huzur Evi’ni ziyaret ederek burada konaklayan vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Ada Mesire Alanı, Göbel, Kurşunlu Cami, Bedesten ve Mülayim Tepe Mesire Alanını gezen heyet Tavşanlı sokaklarını turlayarak esnafla görüştü.
Doğu Doboj Belediye Başkanı Kemal Bradiç, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve personeline teşekkür ederek “Buraya her gelişimizde heyecanımız artıyor. Tavşanlı halkının samimiyeti bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Kardeş şehrimiz Tavşanlı’da bulunmak bizim için bir onur” diye konuştu
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.