Beyazay Derneği Tavşanlı Şubesi Yeni Yerinde

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Yaşam Yayın: 14 Eylül 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 14.09.2024 19:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
292 okunma
Google News

Beyazay Derneği’nin Tavşanlı Şubesi, Hüsnü Yeğiner Caddesi’nde düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış etkinliğine Türkiye Beyaz Derneği Başkanı ve eski Milletvekili Lokman Ayva, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, Belediye Başkan yardımcıları, eski Belediye Başkanı Mustafa Güler , İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı, İŞKUR Tavşanlı müdürü Muhterem Aksoy, Gazeteci Öznur Kırman, Recep Korkut , Tuna İşleyen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Türkiye Beyaz Derneği Başkanı Lokman Ayva, açılışta yaptığı konuşmada, Tavşanlı’nın sadece yerel değil, ulusal ve uluslararası düzeyde de önemli bir merkez olacağını vurguladı. Ayva, derneğin engellilere yönelik sunduğu eğitim, istihdam ve kültürel faaliyetlerle toplumda büyük bir fark yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.Açılışta konuşan Lokman Ayva, derneğin gelecekte yapmayı planladığı projeleri de açıkladı. Engellilerin eğitiminden istihdamına, spor faaliyetlerinden kültürel etkinliklere kadar birçok alanda hizmet vereceklerini belirten Ayva, “Tavşanlı’nın yalnızca bu ilçe ile sınırlı kalmayacağını, uluslararası düzeyde de tanınan bir merkez olacağını umuyoruz” dedi.

Bu yeni açılış, Tavşanlı’da engelli bireylerin toplumsal hayata daha etkin katılımını sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yerel halkın ve çevre illerden gelecek desteklerin, bu vizyonun gerçekleştirilmesinde önemli rol oynaması bekleniyor.Beyaz Ay Derneği Tavşanlı Şubesi’nin başkanı Arife Daysal, katılımcılara teşekkür ederek, “Bu güzel başlangıç için herkese teşekkür ediyorum. Tavşanlı’nın potansiyelini ortaya koyarak, engellilerin yaşam kalitesini artırmayı ve toplumsal bütünleşmeyi sağlamak için çalışacağız” dedi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.