BELEDİYE’DEN ÇEVRE DOSTU HAMLE

BELEDİYE’DEN ÇEVRE DOSTU HAMLE

Yaşam Yayın: 06 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.07.2024 21:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
149 okunma
Google News
 
  BELİRLİ BİR PROGRAM DAHİLİNDE İHTİYAÇ DUYULAN YERLERE YERALTI ÇÖP KONTEYNIRLARI KONULUYOR.
Tavşanlı Belediyesi, ilçenin atık yönetimini verimli hale getirmek amacıyla çalışmalar başlattı. Bu kapsamda öncelikle Tahsin Buruk Caddesi girişi ile Bedesten’in bulunduğu alana yeraltı çöp konteynırları yerleştirildi. Ayrıca ekipler şu an Küçük Meydan’a ilave yeraltı konteynırı da ekliyor.
Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Amacımız, ilçemizde temiz ve düzenli bir çevre oluşturmak. İlçemizin ihtiyaç duyulan yerlerine yeni yeraltı konteynırları yerleştiriyoruz ve bu çalışmalarımız belirli plan ve program dahilinde devam edecek. Yeraltı çöp konteynırları ile atık yönetiminde etkin bir sistem oluşturmayı hedefliyoruz," dedi.
Yeraltı konteynırlarının kullanımı, hem estetik açıdan çevreye olumlu katkı sağlarken hem de kötü koku ve görüntü kirliliğini önlemeye yardımcı oluyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.