AŞİYAN AJANS'dan,

AŞİYAN AJANS'dan, " EMET ORGANİZASYONU "

Kültür Yayın: 27 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2024 07:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
307 okunma
Google News

AŞİYAN AJANS'dan, 
" EMET ORGANİZASYONU " 

Kütahya ve Ankara’da gerçekleştirdiği organizasyonlar ile adından sıkça söz ettiren Aşiyan Ajans koordinatörü Ahmet Yılmaz, Kütahya Emet ilçesine bağlı İĞDE köy'ünde yeni bir organizasyon daha gerçekleştirdi.

 

Emet belediye başkanı Mustafa KOCA-Emet AK Parti il genel meclis üyesi il genel meclisi başkanvekili Hüseyin DOĞAN-Emet Miliyetçi hareket partisi İl genel meclis üyesi Mustafa ÇİL- Hisarcık AK Parti il genel meclis üyesi Ahmet ÇÜMEN -Kütahya sağlık bilimleri üniversitesi öğr.görevlisi KBB uzmanı Doç Dr. Ali GÜVEY - Kütahya DPÜ Uluslarası İlişkiler ve siyaset bilimi öğrencisi Hediye IRMAK-Tavşanlı'dan diyetisyen Havva ÇİL - Emet diş polikliniği işletmecisi Muhittin ÇİFTOĞLU - Kütahya tarım il müdürlüğü nden ziraat teknikeri Ahmet ARI- Belediye başkanları birliği il temsilcisi Nihat HELVACI - Kütahya şentürk makine işletmecisi mak müh.Cihat ŞENTÜRK-Kütahya'dan esnaf Tarık DOĞAN ve Eşi Ümmühan Filiz DOĞAN İğdeköy muhtarı Mustafa KOÇ ve Süleyman KOÇ un katılımları ile gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz ; " Değerli konuklarımız öncelikle davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Köy muhtarımız Mustafa KOÇ bey’e ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Bu organizasyonlara 2009 yılında 4 kişilik kahvaltı programları ile başladım. Sonraki süreçte Kütahya’da böyle bir ihtiyaç olduğunu fark ettim. İnsanların farklı kişiler ile tanışıp tanışık oldukları ile de dostlukların pekişmesine katkı sağlayıcı bu organizasyonlar geçen zaman içinde bugün artık herkesçe kabul edilen, insanlarda soru işareti oluşturmayan, algı olarak da gayet olumlu bir aşamaya geldi. Sizler sayesinde bu aşamaya getirdik. Bildiğiniz gibi yemek, kahvaltı gibi bir gerekçeyi vesile ederek  davet ediyorum.”

 

Programda konuşan Emet belediye başkanı Mustafa KOCA ; “Aşiyan Ajans koordinatörü Ahmet YILMAZ kardeşimize bugünkü organizasyondan dolayı çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir ortamda Emet imizde sizleri görmekten mutlu oldum. Ahmet YILMAZ kardeşimiz bu organizasyonları başarıyor birlikteliklere katkı sağlayan bu tür organizasyonların devamlılığı önemli. Bizler de siyaseten Emet imiz için birliktelikleri önemsiyoruz.Bu tür organizasyonlarda üzerimize düşen görevi elimizden geldiğince yapmak için gayret ediyoruz. Bu akşam ki program için Ahmet Yılmaz kardeşimize,Ev sahipliği yapan İğde köy muhtarımız Mustafa KOÇ bey'e ,katılım sağlayan siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum.” 

Emet il genel meclis üyesi İl genel meclis başkanvekili Hüseyin DOĞAN ; " Aşiyan ajans'ın uzun yıllardır devam eden organizasyonlarını  faydalı buluyorum farklı kesimlerden insanların tanışmalarına ve dostlukların pekişmesine katkı sağlayıcı olan bu organizasyonlar dan birinin de bugün Emet de olmasından dolayı Ahmet Yılmaz bey'e ve Ev sahipliği yapan muhtarımız Mustafa KOÇ bey'e teşekkür ediyorum. 

Ben geçen hafta Aşiyan ajans'ın kütahya merkezde kınık köyünde 150 konuk ile gerçekleştirdiği bir organizasyona katıldım çok faydalı olan bu çalışmaların devamını bekliyoruz " 

 

Hisarcık il genel meclis üyesi Ahmet ÇÜMEN ; " Aşiyan ajans'ın Ankara organizasyonlarına çok katıldım kütahya'da hiç nasip olmadı bugün ilk defa katıldım.Ankara da ilk katıldığımız zaman doğrusu kafamızda soru işareti oluşmuştu amacın ne  olduğunu içeriği bilmiyorduk ilk zamanlar fakat geçen sürede Aşiyan ajans organizasyonları ile Ankara'da bir çok hemşehrimizin birbiriyle tanışması ile kütahya'nın ankara'da ki lobiciliğine katkı sağlayıcı bir misyon üstlenniş oldu ben bu anlamda ki gayretlerlerinden dolayı Ahmet YILMAZ bey'e teşekkür ediyorum "

 

Program sonunda Emet belediye başkanı Mustafa KOCA, Muhtar Mustafa KOÇ a,İl genel meclis üyeleri DOĞAN ve ÇÜMEN  programın hazırlanmasında emeği geçenlere KERAMİKA hediye takdim ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.