Ahmet Uluçay Bilim Sanat merkezinden

Ahmet Uluçay Bilim Sanat merkezi

Sanat Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 10:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
243 okunma
Google News

Bilim ve Sanat günleri kapsamında Bilim gününde çeşitli Atölyeler ile ilçedeki tüm okullardan 300'de fazla öğrencinin katıldığı eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca bilim söyleşileri ile kapsamında öğrenciler  akademisyenlerle buluştu. Il geneli Karton şenliğinin gerçekleştirildiği Sanat gününde ödül töreninin ardından mini konser ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

Piyano başına geçen ortaokul öğrencilerinin performansı büyük alkış alırken öğrencilerden oluşan koronun seslendirdiği türkülerde beğeni topladı. Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve Şube Müdürleri Süleyman Akay ve Asım Bulut Ahmet Uluçay Bilim Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Karton Şenliği Ödül töreninde öğrencilere ve danışman öğretmenlerine ödüllerini takdim etti.

 

Ödül törenin ardından sene boyunca yapılan açılışı yapılan birbirinden güzel el emeği resimlerin sergilendiği resim sergisi gezildi

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.