VALİ AHMET HAMDİ NAYİR ULU CAMİ’DE HALKLA BAYRAMLAŞTI

Gündem Yayın: 01 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2017 10:05:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2401 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR ULU CAMİ’DE HALKLA BAYRAMLAŞTI
Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı’nın ilk gününü halkla iç içe kutladı. 

Tüm sivil - resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş bayramlaşmak için Ulu Cami’de bir araya geldi.

Ulu Cami'ni dolduran vatandaşlar, Vali Ahmet Hamdi Nayir ile birlikte bayram namazını kıldı. Kılınan namazın ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak Kurban Bayramı’nı sağlık, sıhhat içerisinde geçirmeleri temennisinde bulundu.

Geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile İshak Gazel, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Merkez Valisi Mustafa Tekmen,  İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Vatandaşları olası kazalara karşı trafik kurallarına uymaları noktasında uyaran Vali Nayir, “Bizim dini bayramlarımız önemli dini vecibelerimize de denk geliyor. Ramazan Bayramımız İslam’ın 5 temel esasından biri olan oruç ibadetiyle birlikte kıymet kazanıyor. Kurban Bayramımız da yine İslam’ın 5 temel esasından biri olan hac ve kurban ibadeti ile birlikte değer kazanıyor. Bu ibadetler bizim hem şahıs hem de toplum hayatımızda önemli sonuçları ibadetler. Bu ibadetlerle birlikte biz hem fert hayatımızı hem de toplum hayatımızı daha mükemmel hale getirmeye çalışıyoruz. Bizler bu bayramlarda birlik ve beraberliğimizi, dostluğumuzu, akrabalığımızı yeniden hatırlayarak, varsa küskünleri barıştırarak bu bayramları hem fert hem de toplum hayatında daha kıymetli hale getirmek için gayret sarf ediyoruz. Kütahya’mızda da mutlu, huzurlu bir hava içerisinde inşallah bu bayramımızı da hep birlikte, birlik ve beraberliğimize katkısıyla idrak etmiş olacağız. Bütün hemşerilerimize hayırlı bir bayram diliyorum. Bayram sebebiyle memleketlerine giden vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uyarak kazasız belasız şekilde evlerine dönmelerini diliyorum” diye konuştu. 

Bayramlaşmanın ardından Kütahya Belediyesi tarafından halka simit ve çay ikram edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.