İŞPORTA PAZARININ ÜSTÜ KAPATILIYOR

Gündem Yayın: 25 Ocak 2018 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2018 10:53:36
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2445 okunma
Google News

İŞPORTA PAZARININ ÜSTÜ KAPATILIYOR
 

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu işporta pazarını ziyaret ederek, işporta pazarında yapılacak çalışmalar ile ilgili esnafa bilgiler verdi.
Çalışmalar hakkında Pazar esnafıyla sohbet edip bilgiler veren Başkan Saraçoğlu; "Esnaf ziyaretlerimiz esnasında işporta esnafımız bizden bu pazarın üstünün kapanması konusunda talepleri olduğunu belirtmişti. Bizde yaptığımız çalışmalar neticesinde işporta pazarının üstünün kapatılması ve buradaki esnaflarımızın daha rahat bir çalışma ortamına kavuşulması noktasında çalışmalarımıza başladık. Ülke ekonomimize katkıda bulunan ve Şehrimize istihdam sağlayan esnaflarımıza her zaman destek olarak onlara daha rahat bir çalışma ortamı sağlamak bizim en büyük görevlerimizden bir tanesidir", dedi.
Yapılacak olan projeden memnun olan işporta esnafları Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ettiler. Esnaflarla birlikte çay içen Başkan Saraçoğlu şehrimizde yapılan diğer projeler hakkında da bilgiler verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.