AK Parti Kütahya 5. Olağan İl Kongresi ve Mustafa Şentop

AK Parti Kütahya 5. Olağan İl Kongresi ve Mustafa Şentop

Siyaset Yayın: 26 Ocak 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 26.01.2015 16:29:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2679 okunma
Google News

AK Parti Kütahya 5. Olağan İl Kongresi- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop  "Bizim daha önce, bundan 1-2 yıl önce tasavvur edemeyeceğimiz, bir araya gelmelerine ihtimal veremeyeceğimiz çevreler, bir araya geliyorlar, bir araya getiriliyorlar.

AK Parti'nin girdiği her seçimi kazandığını ve oyunu da artırdığını anlatan Şentop, bunun başka örneğinin de görülmediğini belirtti. - Anket çalışmalarıAnket çalışmaları da yaptıklarını ifade eden Şentop, şöyle konuştu: "Anketlerde soruyoruz, 'Hangi partiye oy verirsiniz?' Yüzde 50 civarında AK Parti diyorlar. Fakat başka bir soru daha var son zamanlarda. 'Türkiye'yi hangi parti yönetmelidir?' Bu soruya AK Parti diyenlerin oranı da yüzde 60. Demek ki AK Parti'ye oy vermeyip başka partilere oy verenler de kendi partilerinin Türkiye'yi yönetemeyeceğini, Türkiye'yi, AK Parti'nin yöneteceğini söylüyorlar."AK Parti'nin, bugün 9.5 milyonun üzerinde üyeye sahip olduğunu aktaran Şentop, bu üyelerin kağıt üzerinde olmadığını, teşkilatlarda aktif görev alan kişilerden oluştuğunu ifade etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.