Tavşanlı'da Öğrenciler TOGG'u İnceledi

Tuna İşleyen

Teknoloji Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
159 okunma
Google News
 
 
Tavşanlı ilçesindeki Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi motorlu araçlar alanında eğitim alan öğrenciler, yerli otomobil TOGG'u inceledi.
 
Okul öğretmenleriyle birlikte aracı inceleyen öğrenciler, öğretmenlerinden elektrikli araç sistemi çalışma prensibi konularında bilgi aldı. Son teknoloji ile üretilen araca öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
 
Öğrenciler TOGG'u yakından tanıdı
 
 
Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Küçükkağnıcı  , "Öğrencilerimizi yerli otomobil TOGG ile tanıştırmak için böyle bir ders yapıldı. Öğrencilerimiz aracın iç ve dış tasarımını, elektrikli araç sistemini yakından incelediler. Öğrencilerimiz TOGG’un bu ziyaretinden çok memnun kaldılar" dedi.
 
Öğrenciler: "TOGG'un ülkemiz için gurur kaynağı olduğunu düşünüyoruz"
Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden bir öğrenci, "TOGG'un ülkemiz için gurur kaynağı olduğunu düşünüyoruz. Bu aracın üretilmesi için emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Biz de motorlu araçlar alanında eğitim alan öğrenciler olarak, bu araç üzerinde çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız" dedi.
Öğrenciler, TOGG'u yakından inceleme fırsatı bulduktan sonra, aracın üretim aşamaları hakkında da bilgi aldı. Öğrenciler, bu ziyaretin kendilerini mesleki anlamda geliştirmeleri için önemli olduğunu ifade ettiler.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.