Tavşanlı'da Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi yoğun ilgi gördü

Tavşanlı'da Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi yoğun ilgi gördü

Kültür Yayın: 10 Aralık 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 10.12.2022 14:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
475 okunma
Google News

Tavşanlı'da Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi yoğun ilgi gördü 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde "Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi" yoğun ilgi gördü. 

  Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu, Fair Play Üniversiteler Kervanı programına devam ediyor. 2014 yılında başlatılan proje ile bugüne kadar çok sayıda kenti ziyaret ederek Fair Playi anlatan Kervan’ın son durağı Tavşanlı oldu.

  “İyiye, Doğruya, Güzele” sloganıyla yola çıkan TMOK Fair Play Komisyonu, Belediye Kültür Sarayı’nda törenle açtığı Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi ile katılımcılara görsel bir şölen sundu.

  Geçmişte ve günümüzde Türkiye ve dünyada başarı elde etmiş spor insanları, spor yazarları, alanında uzman akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı panel ve öncesinde düzenlenen sergide Fair Play ruhunun önemi vurgulandı. Moderatörlüğünü DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir’in gerçekleştirdiği panelde, panelist olarak katılan konuklardan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı, Spor yazarı ve Yayın Danışması Recep Yılmaz “Sporda ve Yaşamda Fair Play” , İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Bölüm Başkanı ve Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sevim Güllü “Atatürk ve Fair Play” , Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Cengiz “Toplumsal Fair Play”,  Gazeteci ve Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Kuşçu “Sporda Erdemli Davranış ve Fair Play” Finans Yöneticisi ve Türkiye’deki ilk ve tek Kadın Spor Ekonomisi Uzmanı Tuğba Gider “Finansal Fair Play” adlı sunumlarını gerçekleştirdiler.

  Daha sonra düzenlenen panele konuşmacı olarak; TMOK Fair Play Komisyonu başkan yardımcıları Remzi Yılmaz ve Doç. Dr. Sevim Güllü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Cengiz, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Gazeteci Fatih Kuşçu ile komisyon üyesi Tuğba Gider katıldı. Programda Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer'e, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof Dr. İsmet Çelik'e ve diğer katılımcı protokol üyelerine fair play madalyası takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.