Tavşanlı Çınar Spor'dan 8 Mart'a özel etkinlik

HABER ; TUNA İŞLEYEN

Spor Yayın: 09 Mart 2025 - Pazar - Güncelleme: 09.03.2025 13:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
334 okunma
Google News

Tavşanlı Çınar Spor Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği etkinlikle büyük beğeni topladı. Kulüp başkanı ve antrenörü Abdullah Çınar'ın öncülüğünde gerçekleştirilen program, eğlence, oyun ve müzik temasıyla kadınlara unutulmaz bir gün yaşattı.

 

Yoğun Katılım ve Coşku

Etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlenirken, Abdullah Çınar, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Tavşanlı Çınar Spor olarak bir etkinlik hazırladık. Eğlence, oyun, müzik temasıyla hazırladığımız programımıza yoğun bir katılım oldu. Bizleri kırmayıp gelen bütün kadınlarımıza teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Amaç Güzel Bir Anı Oluşturmaktı

Etkinliğin amacının kadınlara güzel bir anı bırakmak olduğunu vurgulayan Çınar, "Amacımız güzel bir anı oluşturmaktı. İnanıyorum ki bugün bu etkinliğimize katılan bütün herkes çok mutlu ve memnun ayrıldı." dedi.

Kadınlardan Teşekkür

Etkinliğe katılan kadınlar da Tavşanlı Çınar Spor Kulübü'ne teşekkür ederek, çok keyifli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

 

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.